„Latvijas Krājbankas” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars, kurš ilgākā laika posmā ne reizi vien kuluāru sarunās minēts kā viens no premjera amata kandidātiem, uzskata, ka Valsts prezidentam Valdim Zatleram „šobrīd jābūt vērtību sardzē”.
Intervijā „Latvijas Avīzei" Bondars uz jautājumu, vai Zatleram jāpiedalās ekonomikas glābšanā, pauda viedokli, ka „prezidentam šajā brīdī jābūt vērtību sardzē. Lai mēs pa roku galam kopā ar tik tiešām nevajadzīgo un lieko neaizmestu to, kas noteikti pieder vērtībām."

Bondars arī intervijā pauž viedokli, ka „viss, ko šodien nākas piedzīvot, agrāk vai vēlāk beigsies. Bet tas arī ir fakts, ka mēs būsim gājuši skolā un par to samaksājuši noteiktu cenu."

Pēc Bondara domām, iedzīvotāji paši atradīs izeju no krīzes. „Otra lieta ir atteikties no ilūzijām, ka valdība būs tā, kas izvedīs no krīzes. Tie būs cilvēki paši, kas atradīs pareizo risinājumu, kā tikt galā, un tiks ārā no krīzes. Lai valsts gādā par sociālajām programmām un to cilvēku atbalstu, kuri netiek galā. Pārējiem valdība un ierēdņu aparāts nedrīkst traucēt pārvarēt šo laiku," pauž Bondars.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!