Madonas rajonā, automašīnai braucot ar ātrumu vismaz 200 kilometru stundā, naktī uz pirmdienu gājuši bojā divi vīrieši. Uz Madonas - Gulbenes ceļa pie Biksēres automašīna BMW nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā.
Koks nolūza un automašīna ielidoja dīķī.

Negadījumā bojā gājuši divi 1976. un 1980.gadā dzimuši gulbenieši. Vai negadījuma brīdī viņi bijuši alkohola reibumā, to noteiks ekspertīze.

Automašīnu ūdenī atradusies netālu no krasta. Glābēji to izvilkuši malā un redzējuši, cik ļoti automašīna ir bojāta, atsitoties pret koku. Tā bijusi burtiski salocīta.

"Automašīna, lielā ātruma nobraucot no ceļa, ir lidojusi pa gaisu metrus 30, tad ietriekusies kokā. Cik nu var ticēt spidometra rādītājam, ātrums ir bijis ap 240 kilometriem stundā. Abi vīrieši no trieciena caur automašīnas priekšējo stiklu ir izmesti ārā," pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Madonas rajona nodaļas priekšnieka vietnieks Arvis Jakovičs.

Arī Madonas rajona kārtības policijas priekšnieks Ansis Graudiņš apstiprināja, ka avarējuši automašīna braukusi ar milzīgu ātrumu, iespējams, pat 300 kilometru stundā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!