Foto: Shutterstock

Braukšanu pa valsts galvenajiem autoceļiem trešdien vietām valsts rietumu un austrumu daļā apgrūtina apledojums, informē "Latvijas Valsts autoceļi".

Braukšana ir apmierinoša Rīgas apkārtnē, Ainažu, Valmieras, Bauskas, Jelgavas un Ventspils virzienos. Siguldas virzienā snigšana apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Vireši - Veclaicene. Daugavpils virzienā autoceļi apledo posmos Daugavpils – Pāternieki, Varakļāni – Terehova, Grebņeva – Špoģi un uz Rēzeknes apvedceļa. Tur ceļus kaisa.

Liepājas virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Annenieki - Skrunda, brauktuves, kur arī ceļus kaisa.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums apgrūtina braukšanu Bauskas, Dobeles, Saldus, Ventspils, Balvu, Krāslavas, Ludzas Rēzeknes, Alūksnes, Cēsu, Gulbenes, Madonas un Valkas apkaimēs.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, dienesti aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Kurzemē un Zemgalē nedaudz līst. Vidzemē un Latgalē vietām nokrišņi lietus un slapja sniega veidā. Vidzemē atsevišķos rajonos migla ar redzamību 1000 metri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!