Foto: DELFI
AS "Sadales tīkls" operatīvā izbraukumu brigāde pulksten 11:51 atjaunojusi elektroapgādi visiem klientiem Rīgā - Krišjāņa Valdemāra, Hospitāļu, Brīvības ielas un Brīvības gatves apkārtnē, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Jau pulksten 10:52 elektroenerģijas piegādi izdevies atjaunot vienai apakšstacijas "Vairogs" desmit kilovoltu kopnei, tādējādi tikusi atjaunota elektroapgāde lielākajai daļai klientu Krišjāņa Valdemāra, Hospitāļu, Miera ielā un Brīvības gatvē. Turpinot tehnisku darbu pie elektrotīkla bojājuma novēršanas, pulskten 11:13 elektroenerģijas piegāde atjaunota arī klientiem Ēveles ielas apkārtnē.

Uzņēmums norāda, ka elektroapgādes traucējumi Rīgā novērsti un visiem klientiem elektroenerģijas piegāde atjaunota pulksten 11:51.

Pēc operatīvās informācijas elektroapgādes traucējumus izraisījis bojājums desmit kilovoltu elektrolīnijā, radot tehnoloģisku traucējumu apakšstacijā "Vairogs" un elektroenerģijas piegādes pārtraukumu klientiem.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka ceturtdienas rītā Rīgā, Brīvības, Miera, Krišjāņa Valdemāra ielās, kā arī citās ielās šajā rajonā elektroapgādes traucējumu dēļ nedarbojas luksofori.

Iepriekš uzņēmums "Sadales tīkls" norādīja, ka pulksten 10:11 noticis tehnoloģisks traucējums desmit kilovoltu elektrotīklā Rīgā.

Pēc "Delfi" aculiecinieka stāstītā elektroapgādes traucējumu laikā šķērsot Brīvības ielu pa Tallinas ielu esot bijis gandrīz neiespējami. Autovadītāji ilgi stāvējuši sastrēgumā. Tāda pati situācija bijusi, braucot pa Miera ielu. Ilgi bijis jāstāv sastrēgumā arī lai šķērsotu Zirņu ielu.

Sastrēgumi veidojas arī uz mazākām ielām, jo maģistrālajās ielās vadītāji nepalaida vadītājus, kuri brauca no mazākām ielām.

Savukārt kāda "Delfi" lasītāja norādīja, ka ap pulksten 10:15 pēc elektrības pārrāvuma notikusi evakuācija arī Valdemāra ielas "Rimi" lielveikalā.

Par nestrādājošiem luksoforiem un elektrības trūkumu sūdzējušies arī citi aculiecinieki.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka uz galvenajiem krustojumiem policija nosūtījusi piecus policistus, kas regulējuši satiksmi.

Arī sociālajos tīklos iedzīvotāji aktīvi dalījās iespaidos par notikušo.





Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!