ASV prezidenta Džordža Buša vizītes laikā Rīgā 6. un 7.maijā drošības garantēšanai būs noteikti cilvēku pārvietošanās un autotransporta kustības ierobežojumi Vecrīgā, viesnīcas “Radisson SAS” apkārtnē, centra rajonā un uz Akmens un Vanšu tiltiem, portālu “Delfi” informēja valdības Komunikācijas departamentā.
Ierobežojumi būs noteikti Vecrīgā un tai blakus esošās teritorijās līdz 13.janvāra ielai, viesnīcas “Radisson SAS “Daugava”” apkārtnē un Kuģu ielas posmā, iespējama drošības perimetra paplašināšana, Centra rajona daļā starp Kr.Valdemāra un Kr.Barona un 13 janvāra ielām no Daugavas līdz Dzirnavu ielai.

Uz Akmens un Vanšu tiltiem daļēji ierobežojot kustību atsevišķos laika posmos.

Visām valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī privātajiem uzņēmumiem, kuri atrodas iepriekš minētajos rajonos un kuru darbiniekiem būs nepieciešams šajā laikā atrasties savās darba vietās, par to ir jāsniedz informācija Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienestā, tālruņi: 9473027 vai 7389060, fakss: 7368706. Turpat var saņemt papildus informāciju par iepriekšminētajiem ierobežojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!