Foto: DELFI
Paredzams, ka no 8.jūnija līdz trešdienai, 10.jūnijam, satiksme caur Baltezeru varētu būt īpaši palēnināta, jo tur notiks virsmas frēzēšanas darbi, informēja "Latvijas Valsts ceļos".

Lai remontdarbu laikā nodrošinātu maksimālu caurbraukšanu rīta un vakara stundās, frēzēšanas darbi šajās dienās tiks uzsākti plkst.10 un turpināsies līdz plkst.16. No rītiem līdz plkst.10 un vakaros pēc plkst.16 caur Baltezeru tiks nodrošināta satiksme abos virzienos. 

Remontdarbus uz Tallinas šosejas Baltezerā ir iespējams apbraukt, dodoties no Rīgas ārā pa Jaunciema gatvi un tālāk caur Kalngali un Carnikavu izbraucot uz Tallinas šosejas. Taču jāņem vērā, ka arī tur notiek remontdarbi, lai gan satiksme nav tik ļoti ierobežota.

Tallinas šosejas remontdarbi notiek arī posmā no Salacgrīvas līdz gandrīz pašai Igaunijas robežai. Tur ir noteikts ātruma ierobežojums un vismaz četros posmos ir reversa satiksme ar luksoforiem. Darbi turpinās arī posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai. Abu šo posmu šķērsošana var prasīt vairāk nekā pusstundu, informē uzņēmums.

Sakarā ar remontdarbiem satiksmes ierobežojumi saglabājas arī uz Siguldas šosejas un Liepājas šosejas, kā arī Daugavpils un Rēzeknes apkārtnē un uz Vecpiebalgas ceļa. Remontdarbi notiek arī uz Bauskas šosejas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!