Foto: DELFI
Daudzviet ceturtdienas rītā ir apgrūtināta braukšana, ceļi apledo, informē VAS "Latvijas valsts ceļi".

Bauskas un Jelgavas virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši. Rīgas apkārtnē apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz Rīgas apvedceļa Baltezers – Saulkalne. Savukārt Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Tukums – Usma.

Liepājas pusē apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Apšupes krustojumam līdz Liepājai, Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Rīga – Lielvārde, Jēkabpils – Paternieki, Jēkabpils – Terehova, Grebņeva – Medumi, uz Daugavpils apvedceļa un Rēzeknes apvedceļa.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Rīga – Vangaži un Līgatne – Raunas pagrieziens. Valmieras virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Braslas tilts – Stalbe. Ainažu virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Berģiem līdz Saulkrastu apvedceļam. Visus šos posmus kaisa.

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoši braukšanas apstākļi ir Aizkraukles, Alūksnes, Balvu, Gulbenes, Limbažu, Saldus, Valkas un Valmieras apkārtnēs, pārējos rajonos ceļi apledo un tos kaisa.

Dienesti atgādina, ka pie zemas gaisa temperatūras uz autoceļiem var veidoties apledojums, it sevišķi uz tiltiem, estakādēm un ūdens tilpņu tuvumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!