Foto: LETA

Ar 1. novembri Valsts policijā darbu atstās ilggadējā policijas sabiedrisko attiecību vadītāja Sigita Pildava, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Pildava jau kopš 2004. gada strādā policijas sabiedrisko attiecību un preses lauciņā, bet kopš 2011. gada, kad par Valsts policjias priekšnieku tika iecelts Ķuzis, veidojusi Sabiedrisko attiecību nodaļu un vada visas Valsts policijas komunikāciju ar sabiedrību.

"Diemžēl tāda ir situācija – no policijas un valsts pārvaldes vispār aiziet spēcīgi, zinoši un profesionāli cilvēki, jo atalgojums un nākotnes perspektīvas nav konkurētspējīgs piedāvājums," pauž Ķuzis.

Pildavu viņš raksturo kā augstas raudzes profesionāli, bet viņas aiziešanu no policijas – kā būtisku zaudējumu iestādei.

"Bet tāda ir dzīve, tā mainās. Man vienmēr ir šķitis ļoti svarīgi, ar ko cilvēks aiziet, ar kādu attieksmi un es zinu, ka Sigita vienmēr ir un būs mūsu cilvēks. Es no sirds novēlu viņai veiksmi un izdošanos," pauž Ķuzis.

Pildava par savu aiziešanu no darba Valsts policijā portālam "Delfi" saka: "Man ir bijusi fantastiska iespēja būt šīs Valsts policijas komandas daļai, būt plecu pie pleca ar tiešām lieliskiem profesionāliem cilvēkiem, gan mierīgās dienās, gan smagās krīzēs un traģiskos notikumos. Tā ir pieredze, ko profesionālajā ziņā izdodas pieredzēt tikai retajam. Bet šobrīd man ir jādodas tālāk, jāļaujas personīgam izaicinājumam kā jēgpilni un noderīgi likt lietā manas zināšanas un prasmes."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!