Foto: DELFI Aculiecinieks
Trešdien, 11. aprīlī, Dobelē notikusi divu automašīnu sadursme, kurā cietuši trīs cilvēki, no kuriem divi nogādāti slimnīcā.

"Delfi" aculiecinieks Viktors ziņo, ka avārija notikusi Brīvības ielā ap pulksten 10. "Sarkanā automobiļa vadītāja nepalaida "Audi", kurš pārvietojās pa galveno ceļu centra virzienā," norāda aculiecinieks.

Kā informē Valsts policijas (VP) pārstāve Ieva Sietniece., 1987. gadā dzimusī autovadītāja, kura vadīja automašīnu "Mitsubishi Colt", brauca pa Brīvības ielu virzienā no Viestura ielas uz Tērvetes ielu. Nogriežoties krustojumā pa kreisi, "Mitsubishi Colt" autovadītāja nedeva ceļu automašīnai "Audi A6 Avant", kuru vadīja 1953. gadā dzimis vīrietis.

Ceļu satiksmes negadījumā tika bojātas abas automašīnas. Kā liecina policijas rīcībā esošā informācija, negadījumā arī cietuši abi automašīnu vadītāji, kā arī vēl viens pasažieris.

Kā precizē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa, mediķi izsaukumu uz notikuma vietu saņēmuši pulksten 10.29.

"Mediķi slimnīcā nogādāja divus cilvēkus - pieaugušo un bērnu. Pieaugušajam konstatēta pleca trauma, bet bērns guvis galvas un rokas traumu," skaidro Skujiņa, kura piebilst, ka abu cietušo veselības stāvoklis ir stabils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!