Ministru prezidents Valdis Dombrovkis (JL) sveic visus Latvijas bērnus un viņu vecākus Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā.

„Sirsnīgi sveicu visus Latvijas bērnus un vecākus Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, kas vienlaikus sasaucas ar vasaras brīvdienu sākumu, kad ģimenes plāno atpūtu un daudzi bērni dodas ārpus pilsētām,” bērnus un viņu vecākus uzrunā premjers.

Dombrovskis atzīst, ka „šis laiks daudzām ģimenēm nav tas vieglākais, jo ekonomiskā lejupslīde ir tieši skārusi vai ikvienu no mums. Tomēr es vēlos izteikt pārliecību, ka valdība darīs visu, lai mūsu valsts iespējami ātrāk pārvarētu situāciju, kad cilvēki zaudē darbu un ģimenēm kļūst arvien grūtāk sabalansēt savus budžetus. It īpaši ģimenēm, kurās aug bērni.”

„Es novēlu, lai mums visiem pietiktu vienotības un pleca sajūtas brīdī, kad tas visvairāk nepieciešams, jo tikai tā mēs varam pārvarēt šo laiku. Lai bērniem saulainas vasaras brīvdienas un lai vecākiem netrūkst mīlestības un spēka katrai dienai!” apsveikumā uzver premjers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!