Foto: F64
Dzēšot degošu vieglo automašīnu, pirmdien Rēzeknē cietis 27 gadus vecs vīrietis, uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsdzēsēji informē, ka pulksten 19:33 saņemta informācija, ka Rēzeknē, Jaunpleikšņu ielā, deg vieglā automašīna. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatējuši, ka liesmas apņēmušas trīs kvadrātmetru lielu platību. Ugunsgrēkā cietis 27 gadus vecs vīrietis, kurš pats saviem spēkiem mēģinājis dzēst degošo automašīnu. Vīrietim konstatēti sejas apdegumi un viņš ticis hospitalizēts.

Savukārt Ventspilī, Rindas ielā, kādam vīrietim bijusi nepieciešama mediķu palīdzība pēc tam, kā viņš saindējies ar piedeguša ēdiena dūmiem. VUGD informē, ka pulksten 1810 saņemts izsaukums uz minēto ielu, kur konstatēts, ka trīs stāvu daudzdzīvokļu ēkas pirmā stāva dzīvoklī dedzis ēdiens. Evakuētais vīrietis bijis 35 gadus vecs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 50 izsaukumiem, no kuriem ar ugunsgrēkiem bijuši saistīti 26, bet ar glābšanas darbiem - 17 notikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!