Klubs "Essential" un aģentūra "Propeller Productions" par nodarītiem morāliem un materiāliem zaudējumiem no dīdžeja "Eric Prydz" vēlas piedzīt kompensāciju 100 000 eiro (aptuveni 70 000 latu) apmērā, portālu "Delfi" informēja "Essential" sabiedrisko attiecību pārstāvis Jānis Banders.
Pirmo reizi dīdžejam klubā vajadzēja uzstāties 1.aprīlī. Taču mākslinieks uz uzstāšanos neieradās. Banders norāda, ka toreiz puses panāca mierizlīgumu un pārcēla uzstāšanos uz vakardienu, 1.jūliju.

Taču arī nākamreiz "Eric Prydz" neieradās uz paredzēto prāmja reisu Stokholma – Rīga, lai uzstātos klubā.

Dienu pirms plānotās uzstāšanās "Eric Prydz" neieradās uz paredzēto prāmja reisu Stokholma - Rīga. Kluba pārstāvis informē, ka toreiz dīdžejs bija ieslēdzies Stokholmas viesnīcas "Berns Hotel" numurā un atteicās runāt ar aģentūras un organizatoru pārstāvjiem, aizbildinoties ar nogurumu un solot lidot uz Rīgu ar lidmašīnu– 1.jūlijā. "Kā zināms, Eric Prydz nekad nelido, jo viņam it kā piemītot aerofobija, līdz ar to šīs atrunas un solījumi ir uztverami kā apzināti meli," uzsvēra Banders.

Banders uzsver, ka šāda mākslinieka uzvedība vērtējama kā bezatbildīga un neadekvāta, tāpēc nolemts problēmu atrisināt tiesas ceļā.

Atkārtoti atceltā koncerta vietā klubs "Essential" piedāvā ar iegādātajām biļetēm apmeklēt dīdžeju un producentu dueta "Deep Dish" pasaules tūres koncertu 7.jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!