Foto: Publicitātes foto
8. martā, kad daudzviet pasaulē tika atzīmēta Starptautiskā sieviešu diena, Rugāju novada Lazdukalnā notika pasākums "Tu esi kā puķe", kuras laikā Rugāju deju kolektīvs izdejoja notikumam īpaši pieskaņotas dejas, portālu "Delfi" informēja Rugāju novada pašvaldības pārstāve Madara Balode.

Dejotāji skatītājus iepriecināja ar "Viņš bučojis man", "Viņi dejoja vienu vasaru", "Jūrmalnieks", "Tiroliešu puišu deja" un "Tu esi kā puķe".

Lazdukalna dramatiskais kolektīvs "Zibsnis" un vadītāja Arnita Rakstiņa rādīja trīs aizraujošus skečus, kurus aktieri un vadītāja sagatavoja tieši šiem svētkiem, un tie bija - "Brīnumplāksteris", "Laulātie draugi pie psihologa", "Notikums Lazdukalns - Rugāji autobusā". Par godu sievietēm, Zintis Krakops dziedāja skaistas dziesmas - "Zieds ledū pārvērstais" un "Puķīte". Prieks bija par to, ka uz pasākumu ieradās dažādu vecumu sievietes.

Pasākuma noslēgumā kā pārsteigumu un sveicienu svētkos visas sievietes saņēma ziedus - tulpes, kuras pasniedza Rugāju deju kolektīva puiši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!