Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdien braucot pa Rīga-Valmiera šoseju, portāla "Delfi" lasītāja Līga novēroja, ka pie Rubenes avarējusi smagā automašīna.

Valsts policijā informē, ka 6. maijā pulksten 14.15 saņemts izsaukums par Kocēnu pagasta Rubenē, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža avarējušu auto.

Saskaņā ar policijas informāciju, kāds vīrietis vadījis automašīnu "Scania" sakabē ar piekabi, taču sprāgstot automašīnas riepai, auto nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī, bojājot norobežojošo aizsargbarjeru.

Negadījumā cilvēki nav cietuši, taču ir bojāta norobežojošā aizsargbarjera un automobilis. Autovadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, informē likumsargi.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!