No 6. līdz 9.septembrim Rīgā, olimpiskajā "Skonto" hallē, notiks starptautiskā mežsaimniecības un kokapstrādes izstāde "Kokapstrāde un instrumenti 2001", kas ir lielākā Baltijas valstīs.
Par to informēja izstāžu sabiedrības "Prima" preses sekretāre Iveta Ālere-Zvaigzne, uzsverot, ka izstādē kopumā būs pārstāvēti vairāk nekā 60 kokapstrādes un mežsaimniecības nozaru uzņēmumi, no kuriem desmit uzņēmumi būs no ārvalstīm - Itālijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Vācijas, Polijas, Somijas un Lietuvas. Izstāde ir domāta gan profesionāliem kokapstrādes un mežsaimniecības speciālistiem, gan arī amatniekiem, celtniekiem, galdniekiem un ikvienam interesentam.

Tajā prezentēs jaunākos kokapstrādes instrumentus un mežizstrādes tehniku gan šo nozaru profesionāļiem, gan citiem amatniekiem, celtniekiem, galdniekiem un ikvienam interesentam. Izstādes interesantākajā stendā būs apskatāms pat vesels kokapstrādes rūpnīcas modelis darbībā.

Ārējā ekspozīcijā apmeklētāji varēs iepazīties ar mežizstrādes tehniku un koka paneļu mājas celtniecības procesu. Izstādes ietvaros notiks arī konkurss "Kokapstrādes meistars 2001", kurā konkursa dalībniekiem būs jāizgatavo noteikta parauga koka figūras un detaļas, izmantojot rokas elektroinstrumentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!