Foto: LETA

Bijušais veselības ministrs Didzis Gavars pēc ministra portfeļa nolikšanas neplāno atgriezties medicīnisko laboratorijas pakalpojumu sniedzēja SIA "E.Gulbja laboratorija" vadībā.

Gavars atzina, ka pēc veselības ministra amata ieņemšanas viņš vēl divus gadus nevar strādāt nozares uzņēmumu valdē, taču viņš arī noliedza iespēju atgriezties "E.Gulbja laboratorijā" citā amatā.

"3-4 gadus man nav bijis normāla atvaļinājuma, tāpēc patlaban atpūšos. Par to, ko darīšu pēc tam, man konkrētu plānu nav," klāsta Gavars.

Jau ziņots, ka par veselības ministru šā gada 3.novembrī pēc Saeimas uzticības balsojuma Valda Dombrovska ("Vienotība") izveidotajam Ministru kabinetam kļuva Juris Bārzdiņš (Liepājas partija), ko amatam izvirzīja Zaļo un zemnieku savienība.

Gavars par veselības ministru kļuva šā gada 13.maijā pēc iepriekšējās ministres Baibas Rozentāles (PLL) demisijas.

Līdz šā gada 31.maijam Gavars strādāja "E.Gulbja laboratorijas" valdē.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Gavaram piederēja 57,03% "E.Gulbja laboratorijas" kapitāldaļu, Birutai Banderei - 26%, bet Egilam Gulbim - 16,98%. No šī gada 31. maija Gavars vairs nav SIA "E.Gulbja laboratorija" īpašnieks, uzņēmuma daļas no gada 31. maija pieder tikai Gulbim (74% kapitāla daļu) un Banderei (24% kapitāla daļu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!