Foto: F64

Trešdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Glūdas pagastu, kur upē atradās mikroautobuss bez cilvēkiem tajā, portālu “Delfi” informēja VUGD.

Izsaukums saņemts pulksten 3.27. Pārbaudot notikuma vietu, tika konstatēts, ka cilvēku automašīnā nav. Glābēji izvilka automašīnu krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem. Pulksten 4.33 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Trešdien pulksten 21.14 tika saņemts izsaukums uz Jūrkalni, kur uz autoceļa Ventspils-Grobiņa bija notikusi vieglās automašīnas un kravas mikroautobusa sadursme.

Ugunsdzēsēji no avarējušās mašīnas atbrīvoja cietušu cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kā arī atvienoja abu automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Pulksten 00.03 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, grīda un papīri divstāvu dzīvojamā mājā, piededzis ēdiens, riepas, divos gadījumos vieglo automašīnu salons, žogs.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 35 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!