Nesenais premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) sava darba laikā saņēmis 3400 fizisku un juridisku personu vēstules, kurās visvairāk rakstīts par pensiju jautājumiem, portālu "Delfi" informēja Ministru kabinetā.

Iedzīvotāji taujājuši par iespējām palielināt pensijas, mainīt to indeksēšanas kārtību, nepieļaut indeksācijas atcelšanu un citiem ar pensijām saistītiem jautājumiem. Tāpat Godmanis saņēmis daudz vēstuļu, kurās rakstīts par administratīvi teritoriālo reformu, problēmām lauksaimniecībā, pausts viedoklis par Latvijas Nacionālās Bibliotēkas celtniecību, valsts pārvaldes reorganizāciju un citiem jautājumiem.

Nu jau bijušais premjers saņēmis arī kolektīvas vēstules. To vidū bijis Salas pagasta padomes un 915 vietējo iedzīvotāju lūgums atbalstīt Salas novada nosaukumu, kā arī starptautiskās cilvēktiesību organizācijas "Amnesty International" sūtījums ar lūgumu atbalstīt seksuālo minoritāšu tiesību ievērošanu.

Godmaņa valdība savu darbu beidza ceturtdien, kad amatā stājās jaunais premjers Valdis Dombrovskis (JL) ar sevis veidoto valdību. Amatā Godmaņa valdība stājās 2007. gada 20. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!