Foto: Pony&Smith

Gulbene šosestdien, 17.maijā, aicina piedalīties tūrisma rallijā "Gulbja ligzdu meklējot". Gaidītas ir ģimenes, draugi, kolēģi, ikviens, kuram tīk ceļot un iepazīt jaunas, saistošaas vietas skaistajā Latvijā.

Tūrisma rallija dalībniekiem būs vajadzīgs automašīna, busiņš vai motocikls, un, protams, arī labs garastāvoklis. Rallija starts no plkst.8.00 līdz 10.00 pie Gulbenes Kultūras centra (O.Kalpaka ielā 60) un finišs – gleznainajā Stāmerienas pagastā.

Rallijs būs īpašs ar to, ka ceļojums ietvers tieši plašo un gleznaino Gulbenes novadu, iepazīstot Druvienas, Rankas, Tirzas, Litenes, Stāmerienas, Jaungulbenes, Galgauskas, Lizuma, Līgo, Daukstu, Stradu, Beļavas, Lejasciema pagastu un Gulbenes pilsētu.

Katrā no vietām būs jāatrod īpašā "gulbja ligzda", jāveic atjautīgi, āķīgi, atraktīvi uzdevumi, un jāsaņem savai komandai nopelnītie punkti. Lai arī tās ir sacensības, taču šajā rallijā ātrumam un ceļā pavadītajam laikam nebūs nozīmes. Visi rallija dalībnieki pusdienās varēs mieloties ar īpašo - vien Gulbenē rodamo Bānīša pavāru gatavoto "Laupītāju biezputru".

Noslēgumā apbalvošana un lustīga zaļumballe līdz pirmajiem rīta gaiļiem.

Tūrisma ralliju rīko Gulbenes novada pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" sadarbībā ar tūrisma portālu www.atputasbazes.lv.

Tūrisma rallija "Gulbja ligzdu meklējot" uzvarētāju komandai galvenajā balvā - aizraujošs 8 dienu ceļojums 2 personām uz Rumāniju "Transilvānijas noslēmumi". Vairāk informācijas un iespēja pieteikties šeit - http://www.citiralliji.turismarallijs.lv/. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!