Rīgā Brīvības gatves un Lielvārdes ielas krustojumā plānoto rekonstrukcijas darbu dēļ no 28.jūlija līdz 4.augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatves un Lielvārdes ielas krustojumā, informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

Satiksme tiks ierobežota Brīvības gatves 200 metru garā posmā no Lielvārdes ielas, virzienā uz Juglu. rekonstrukcijas darbu laikā Brīvības, Džutas un Lielvārdes ielu krustojumā paredzēti satiksmes ierobežojumi - satiksme tiks organizēta pa vienai joslai katrā virzienā.

Vienlaicīgi informējam, ka ar 26. jūliju tiks atjaunota satiksme Brīvības ielas posmā pie Lizuma ielas (iepretim Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijai), līdz ar to, ir iespēja virzienā uz centru satiksmes ierobežojumus apbraukt pa Ropažu ielu, savukārt virzienā no centra satiksmes ierobežojumus iespējams apbraukt pa Biķernieku ielu.

 

SIA "Abagars", kas veic rekonstrukciju, uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas ierobežotajā ielas posmā, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta kustību.

Noteikt, ka transportlīdzekļu satiksmi Brīvības gatves un Lielvārdes ielas krustojumā un Brīvības gatvē var atjaunot pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" uzdots no 28.jūlija. līdz 4.augustam organizēt 16.maršruta trolejbusu satiksmi no Pļavniekiem pa maršrutu līdz Aizkraukles ielai un atpakaļ; no Šmerļa līdz Aizkraules ielai maršruts būs slēgts; kā arī atļaut izmantot braukšanas kartes, kas iegādātas braukšanai 16. maršruta trolejbusos, braukšanai arī 4. maršruta trolejbusos un 1., 14., 21., 40. maršruta autobusos, Brīvības gatves posmā no Šmerļa ielas līdz Vairoga ielai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!