Otrdienas rītā uz ceļa Kuldīga - Stende - Talsi autoavārijā smagi cietis mūziķis Rodrigo Fomins. Viņa vadītais "Mercedes" ietriecies baļķvedējā.
Talsu slimnīcas reanimācija informēja, ka mūziķa veselības stāvoklis ir "ļoti smags", smagi traumēta galva un viņa dzīvībai draud briesmas.

Igo no Talsu slimnīcas nogādāts Rīgas Stradiņa slimnīcā, kur patlaban ārsti lemj par to, vai viņam veicama operācija.

Talsu ceļu policijas priekšnieks Andris Andersons sacīja, ka negadījums noticis, kad smagā automašīna URAL ar puspiekabi krustojumā nogriezusies pa kreisi.

Igo vadītais "Mercedes" smagajam auto braucis aizmugurē un brīdī, kad tas nogriezies, mēģinājis to apdzīt gar labo malu, taču to aizķēris.

"Mercedes" atradusies arī kāda pasažiere, taču viņa vēlāk no slimnīcas pēc palīdzības sniegšanas atlaista.

Igo dzimis 1962.gada 29.jūnijā Liepājā, mācījies bērnu mūzikas skolā un pabeidzis to kā vijolnieks, pēc tam seko vokālista studijas mūzikas koledžā, tad mācības Latvijas mūzikas akadēmijā televīzijas un kinorežisoru fakultātē.

Aktīvi koncertēt viņš sācis 1978.gadā grupā "Corpuss", bet slavu guva, dziedot "Līvos", kur viņš bija solists no 1980. līdz 1984.gadam, pēc tam sekoja "Liepājas kvartets", "Remix", vairāki soloalbumi.

1986.gadā Fomins ieguva pirmo vietu jauno izpildītāju konkursā "Jūrmala - 86", tajā pašā izcīnīja gadā otro vietu Rostokas festivālā "Cilvēks un jūra". 1988.gadā Fomins nodziedāja galveno Lāčplēša lomu atmodas laiku rokoperā "Lāčplēsis". Pēdējās ievērojamākās skatuves lomas ir Kvazimodo Zigmara Liepiņa "Parīzes Dievmātes katedrālē", Dželsomīno Jāņa Lūsēna mūziklā "Dželsomīno melu zemē" un Viktors Zigmara Liepiņa "No rozes un asinīm".

1999.gada augustā iznācis viņa jaunākais soloalbums "Bet dzīvē viss ir savādāk", gadu iepriekš iznāca soloalbums "Tas ir Igo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!