Avārijā cietušais mūziķis Rodrigo Fomins (Igo) piektdien par godu 18.novembra svētkiem sniegs pusstundu ilgu koncertu Vaivaru rehabilitācijas centrā tā pacientiem un ārstiem. Pasākums būs slēgts, tajā varēs piedalīties tikai rehabilitācijas centra kolektīvs un pacienti.
"Igo dziedās pusstundu, bet, ja viņš jutīsies labi, var būt pat ilgāk," pastāstīja centra kultūras darba koordinatore Vineta Krauliņa.

Igo ārstējas centrā pēc smagas autoavārijas. Iespējams, koncerts ir "kā pateicība kaolektīvam, kas par viņu rūpējas, un viņš sniegs mums šo prieku", sacīja Krauliņa.

Viņa arī vēstīja, ka Igo līdz jaunajam gadam neplāno sniegt atklātus koncertus.

Jau ziņots, ka pirmo koncertu pēc avārijas Igo sniedzis Olaines 1.vidusskolā. Pasākums bija sarīkots visai klusi un slēpti, vairoties no pārmērīgas sabiedrības uzmanības. Vēl Igo kopā ar Liepājas brāļiem ierakstījis vairākas jaunas dziesmas.

Igo 16.maijā cieta smagā avārijā, kad viņa vadītais "Mercedes Benz 230" ietriecās baļķu vedējā uz Talsu - Kuldīgas šosejas. Igo guva galvaskausa lūzumu, vairākas lauztas ribas, arī kreisā apakšstilba un kreisā augšdelma lūzumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!