Partijas "Jaunais centrs" biedrs, Jūrmalas domes deputāts Igors Dreija sakarā ar kriminālvajāšanas uzsākšanu ir apturējis savu darbību "Jaunajā centrā". Par to sestdien tika paziņots partijas "Jaunais centrs" kongresā.
"Dreijas kunga solis ir pierādījums tam, ka viņš nevēlas mest ēnu uz mūsu partiju, lai kādi nebūtu izmeklēšanas rezultāti. "Jaunais centrs" vienmēr ir bijis par godīgu un demokrātisku politisko sacensību", - izsvēra partijas "Jaunais centrs" priekšsēdētājs Sergejs Dolgopolovs.

Jau ziņots, ka no partijas "Jaunais centrs" (JC) Jūrmalas domē ievēlētais Igors Dreija un trīs JC deputāta kandidāti - uzņēmējs Sergejs Zikins, arodbiedrības "MAS "Jūraslīcis" darbinieki" priekšsēdētāja Valentīna Sprukta un šīs arodbiedrības revidente Valentīna Staško tiek turēti aizdomās par vēlēšanu tiesību realizēšanas kavēšanu jeb vēlētāju uzpirkšanu pērn 12.martā notikušajās Jūrmalas domes vēlēšanās.

Drošības policija lūgusi Rīgas tiesu apgabala prokuratūru sākt kriminālvajāšanu Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas krimināllietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!