Brīvības pieminekļa atjaunošanas fondam ar Interneta palīdzību nedēļas laikā vēl neviens cilvēks nav ziedojis.
Par to informēja sabiedrisko attiecību firmas "PR Stils" projektu vadītāja Ivita Pauliņa - Savicka.

Iespēju ziedot monumenta atjaunošanai varēja sākt izmantot no 4.maija. Līdz 10.maijam ziedošanas mājas lapu apmeklējuši 147 cilvēki.

Ikviens, kurš vēlas sniegt savu ieguldījumu Brīvības pieminekļa atjaunošanā, tagad var ziedot ne tikai bankās, Latvijas pastā, bet arī Internetā.

Šobrīd Brīvības piemineklim internetā varēs ziedot ar "Eurocard/Mastercard" kredītkartēm un "Rietumu bankas" "Maestro" debetkarti.

Nākamās nedēļas laikā tiks akceptētas arī "Visa" kredītkartes - "Visa Gold", "Visa Business" un "Visa Classic". Līdz ar šo karšu izmantošanu fonds cer uz lielāku atsaucību.

Visi, kas ziedojot būs norādījuši savu vārdu un adresi, pa pastu saņems Brīvības pieminekļa atjaunošanas fonda attiecīgās ziedojumu zīmes.

Par 200 latu un lielāku ziedojumu tiks izsniegts diploms ar ierakstītu ziedotāja vārdu un ziedoto summu. Visi ziedotāji, kas ziedojuši desmit latu un vairāk, tiek iekļauti Brīvības pieminekļa atjaunošanas fonda īpaši izveidotajā datu bāzē.

Kopā monumenta restaurācijai saziedoti 375 tūkstoši latu. Otro restaurācijas kārtu iecerēts sākt 15.jūnijā, bet lai to pabeigtu, vēl vajag 250 tūkstošus latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!