Žurnāls "Kas notiek?" nav attaisnojis izdevēju - izdevniecības "Žurnāls "Santa"" - cerības, savā pastāvēšanas laikā zaudējot auditoriju un tādējādi radot sev finansiālas problēmas, tā, skaidrojot žurnāla izdošanas pārtraukšanu, šodien žurnāla "Kas notiek?" pēdējā numurā norāda izdevniecība "Santa".
Izdevēji min, ka problēmas pamatā ir apstākļu kopums, ko izdevēji sakās izanalizējuši un pieņēmuši lēmumu - žurnālu slēgt.

Izdevēji norāda, ka viņiem "ir žēl uzticīgo lasītāju, pašu ieguldītās enerģijas un atsevišķu spilgto žurnālistikas materiālu", taču par uzņēmuma profesionalitāti liecinot arī "spēja īstajā brīdī pieņemt pareizus nepatīkamus lēmumus".

"Pagaidām mūsu mērķis nav ilgstoši dotēt projektus, par kuriem nejūtam pietiekamu lasītāju interesi," raksta izdevēji, pieļaujot, ka "ar laiku būsim nobrieduši jaunam projektam ar "Kas notiek?" iezīmēm".

Žurnāla abonentiem izdevēji garantē abonēšanas naudas izmaksu par nesaņemtajiem numuriem līdz gada beigām vai arī piedāvā līdz gada beigām saņemt kādu citu izdevniecības žurnālu.

Kā ziņots, šodien iznāca pēdējais žurnāla "Kas notiek?" numurs. Žurnāls pastāvēja kopš šā gada 7.aprīļa un bija izdevniecības "Žurnāls "Santa"" astotais izdevums. Žurnāls jūnija sākumā ieguva "Narvesen" Preses dienu balvu kā "Debija 2003".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!