A/s BTA apdrošināšanas akciju sabiedrība ir izmaksājusi līdz šim lielāko atlīdzību bedres dēļ cietušajam "KASKO Bedres" polises īpašniekam – 980,30 latus.
Atlīdzība izmaksāta 2002.gada izlaiduma mašīnas "Mercedes Benz" īpašniekam, kura automašīna guva bojājumus, iebraucot bedrē Rīgā, Deglava ielas 55. nama rajonā.

Iebraucot bedrē, automašīnai tika bojāta labā aizmugurējā riteņa piekare. Patlaban izmaksu lieta ir nodota "BTA" AAS Atlīdzību departamentam, savukārt klients atlīdzību jau ir saņēmis. Jāatzīmē, ka šis autoīpašnieks "Kasko Bedres" polisi bija iegādājies akcijas laikā par vienu latu.

Tagad polises "Kasko Bedres", kura sedz automašīnu bojājumus, kas gūti bedru vai bojātu kanalizācijas lūku dēļ, maksā četrus latus apdrošināšanai uz gadu.

Projekts "KASKO Bedres" ir uzsākts kopš šā gada 15. marta, BTA AAS sadarbojoties ar Aivara Borovkova juridisko biroju "AB grupa", lai sniegtu reālu palīdzību bedru dēļ cietušajiem autovadītājiem un vienlaikus līdzdarbotos valstiski svarīgajā ceļu sakopšanas uzdevumā, saucot pie tiesiskās atbildības ceļu uzturētājus.

Patlaban akcijas organizatori atbildīgajiem par ceļu uzturēšanu jau ir nosūtījuši kopā sešas pretenzijas vēstules par negadījumiem, kuros automašīnas ar "KASKO Bedres" apdrošināšanas polisēm nokļuva bojāta ceļa seguma dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!