Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 18 gadījumos cietuši cilvēki, divi gājuši bojā, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Zvīdre.
No kopējā satiksmes negadījumu skaita 32 reģistrēti Rīgā, vienā - cietuši cilvēki.

Kā sacīja Zvīdre, cietušie satiksmes negadījumos guvuši vieglus miesas bojājumus.

Jau ziņots, ka ceturtdien, 23.jūnijā ap plkst.17 Cēsu rajona Raiskuma pagasta Jātniekos 3.ceļa kilometrā automašīna BMW, kuru vadīja 1980.gadā dzimusī Anita, nobrauca no ceļa un apmeta vairākus kūleņus.

Kā informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Zvīdre, ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā automašīnas vadītājas 1988.gadā dzimusī māsa un 1981.gadā dzimušais Rihards. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas vadītāja un 1980.gadā dzimušais pasažieris Mārtiņš.

Pēc policijas sākotnējās informācijas, cilvēki, kuri, automašīnai kūleņojot, gāja bojā, nebija piesprādzējušies. Kad mašīna meta kūleņus, viņi krītot no mašīnas tika saspiesti.

Kā vakar pēc avārijas informēja Ceļu policijas biroja priekšnieks Edmunds Zivtiņš, negadījums noticis brīdī, kad automašīna "BMW" iebraukusi ceļa līkumā pa labi un tai pretim lielā ātrumā izbraukusi cita automašīna.

"BMW" vadītāja nobijusies un strauji sagriezusi stūri pa kreisi. Automašīna nobraukusi no aptuveni 2,5 metrus augsta ceļa uzbēruma un sākusi kūleņot. Pēc vairākiem kūleņiem no automašīnas izsviesti divi cilvēki, kuriem automašīna uzkritusi virsū.

Pēc negadījuma automašīna, kura lielā ātrumā izbrauca priekšā avarējušajam "BMW", aizbraukusi no notikuma vietas.

Kā ziņots, vakar Cēsu rajona Raiskumā pie "Bieku" mājām Raiskuma ezera krastā ar Jāņu jampadraci atzīmē leģendārās latviešu komēdijas "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" uzņemšanas 25.gadskārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!