8.Saeimas deputāta Edgara Jaunupa vadītā automašīna svētdien Cēsu rajona Līgatnē notriekusi cilvēku, kurš no gūtajām traumām miris.
Kā informēja Ceļu policijas pārvaldes speciāliste Iveta Puķīte, negadījums Līgatnē svētdien noticis plkst.18 autoceļa Drabeši-Līgatnes papīrfabrika-Līgatne 3.kilometrā. Vīrietis - 1974.gadā dzimušais Aigars A. - uz ceļa braucamās daļas esot izgājis pēkšņi.

Kā sacīja Jaunups, viņš ar tēvam piederošo automašīnu braucis no Augšlīgatnes uz Līgatni. Vēlajā vakara stundā uz ceļa esot bijusi pilnīga tumsa un apmācies, automašīnas esot braukušas kolonnā, ieturot aptuveno distanci - 100 metrus. Jaunups braucis ar atļauto ātrumu - aptuveni 90 kilometri stundā.

"Pēkšņi manā priekšā iznira stāvs, nepaspēju nobremzēt, un notika sadursme," atceras Jaunups. Nekavējoties esot izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, kas konstatējusi notriektā vīrieša nāvi. "Ārsti man divas reizes veica alkohola testu, un abas reizes tas uzrādīja 0,0 promiles," teica 8.Saeimas deputāts.

Kā informēja Cēsu rajona policijas pārvaldes atbildīgais par sadarbību ar masu medijiem Valdis Suhanovs, ekspertīzē paredzēts noteikt, vai bojāgājušais Aigars A. nav bijis alkohola reibumā. Policija lemj par krimināllietas ierosināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!