“Jaunais laiks” izvirzījis savus kandidātus trīs Rīgas domes komiteju priekšsēdētāju amatiem, par kuru ieņemšanu JL iepriekš vienojās ar koalīcijas partneriem.
JL preses sekretāre Ieva Zīberga portālam “Delfi” pastāstīja, ka Izglītības, sporta un jaunatnes lietu komiteju vadītāja amatam paredzēts virzīt bijušo Banku augstskolas rektori, Saeimas deputāti Baibu Brigmani.

Dzīvokļu un komunālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja amatam izvirzīts bijušais pašvaldību lietu ministrs Ivars Gaters, bet sociālo jautājumu komitejas vadītājas amatam – bērnu slimnīcu fonda vadītāja Laura Bulmane.

Par to, ka JL pienākas minēto komiteju vadība, partija vienojās ar koalīcijas partneriem – Tautas partiju (TP), “Tēvzemei un brīvībai”/LNNK un Latvijas pirmo partiju (LPP). To līderi savukārt izvirzīti vicemēru amatiem.

Jau otrdienas vakarā dome basos par vicemēriem, kuru tagad būs trīs, nevis divi, kā iepriekšējās domēs. TP šim amatam izvirzīja Andri Ārgali, “tēvzemieši” – Jāni Birku, bet LPP – Juri Lujānu, portāls “Delfi” uzzināja domē. Tāpat dome lems par komiteju skaitlisko sastāvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!