Foto: LETA

"Vienotība" par svarīgākajiem jaunās valdības darbiem uzskata veselības, izglītības, nodokļu un tieslietu jomas reformas.

"Vienotība" šodien diskutēja par savu redzējumu saistībā ar nākamās valdības svarīgajiem darbiem. Par pamatu šim redzējumam kalpoja arī partijas tā dēvētais simtgades plāns un līdzšinējās sanāksmes saistībā ar valdības deklarāciju, žurnālistiem sacīja partijas līdere Solvita Āboltiņa.

Runājot par būtiskākajiem darbiem, viņa minēja veselības, izglītības un zinātnes jomu reformas, nodokļu auditu un reformu, reģionālo reformu, kā arī tiesiskuma jautājumu sakārtošanu.

Āboltiņa arī piebilda, ka koalīcijas partneri līdz šim ir vairākkārt izteikušies saistībā ar iestāšanos Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD) un to, kāpēc tas vispār nepieciešams. "Vienotība" uzskata, ka tā ir svarīga prioritāte un premjeram arī jāveicina saistīto reformu ieviešana, akcentēja partijas līdere.

Tāpat ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un premjera amatam nominēto Māri Kučinski (ZZS) tiks runāts par nepieciešamību īstenot saistības par gāzes tirgus liberalizāciju.

Par visiem šiem jautājumiem ar ZZS un Kučinski tikšot diskutēts pirmdien, 18.janvārī, plkst.11.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!