Foto: DELFI
Jaunas automašīnas Valsts policijai uz pieciem gadiem vēlas iznomāt četri pretendenti, informē Iekšlietu ministrija, kuras konkursa komisija trešdien atvērusi iesniegtos piedāvājumus.

Piedāvājumus konkursam ir iesnieguši SIA "Citadele līzings un faktorings", SIA "Karlo motors", SIA "Transporent" un SIA "SEB Līzings".

Piedāvājumi iesniegti visās iepirkuma priekšmeta daļās, kas paredz 210 vieglo automašīnu nomu.

Jau vēstīts, ka Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) pēc SIA "SEB līzings" sūdzības atcēla Nodrošinājuma valsts aģentūras (NVA) lēmumu bez rezultātiem izbeigt vienu no četrām automašīnu nomas līguma konkursa daļām, kurā bija paredzēts izvēlēties piemērotāko pretendentu noteikta veida vieglo automašīnu nomai.

Kā liecina IUB interneta mājaslapā pieejamais lēmums, IUB nolēmis atcelt iepirkuma komisijas lēmumu par iepirkuma procedūras izbeigšanu atklātā konkursa "Transportlīdzekļu noma uz pieciem gadiem Valsts policijas vajadzībām" 1.daļā "Vieglie automobiļi 1" un uzdot NVA 20 darba dienu laikā no lēmuma saņemšanas dienas novērst IUB konstatētos pārkāpumus, atkārtoti izvērtējot šajā daļā iesniegtos piedāvājumus.

IUB uzdevis pārtraukt iepriekš šajā iepirkuma daļā sākto sarunu procedūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!