Pēc pašas vēlēšanās no darba atbrīvota Rīgas domes Īpašuma departamenta Uzņēmējdarbības pārvaldes priekšniece Sarmīte Jēgere, apliecināja Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejas vadītājs Sergejs Zaļetajevs, norādot, ka Jēgere domē jau vairākkārt bija saņēmusi dažādus pārmetumus saistībā ar savu pienākumu izpildi.
Zaļetajevs sacīja, ka patlaban Jēgeres pienākumus pilda Uzņēmējdarbības pārvaldes priekšnieces vietniece Daina Nereta, taču jau nedēļas laikā plānots apstiprināt jauno Uzņēmējdarbības pārvaldes priekšnieku.

Zaļetajevs norādīja, ka pašlaik Īpašuma departamentā tiek izskatītas kandidatūras uz šo amatu. Jauno priekšnieku apstiprinās Īpašuma departaments, saskaņojot lēmumu ar domes komitejām un vadību. Ar pašu Jēgeri BNS neizdevās sazināties.

Rīgas domes Īpašuma departamenta Uzņēmējdarbības pārvalde pārrauga pašvaldības uzņēmumus, kā arī tos uzņēmumus, kuros pašvaldībai pieder kapitāla daļas. Vēl Uzņēmējdarbības pārvalde koordinē pašvaldības pilnvarnieku darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!