Jelgavas pilsētas svētkos no 25. līdz 27.maijam paredzēts svētku gājiens, dažādu mūziķu koncerti, kā arī varēs vērtēt amatnieku darbu un citādi svinēt Jelgavas svētkus.
Jelgavas domes Kultūras centrā BNS informēja, ka gājienā piedalīsies Jelgavas dome, Jelgavas pilsētas skolas, pašvaldības iestādes un uzņēmumi.

Pilsētas Hercoga Jēkaba laukumā uzstāsies pūtēju orķestri no Jelgavas, Vecauces un orķestris "Sanox" no Pērnavas (Igaunija). Pilsētas apbalvojumu goda zīmi un pateicības rakstu pasniegšanas ceremonija notiks Jelgavas pilī.

Otrajā svētku dienā 26. maijā paredzēta reģionālā amatu diena ar andelēšanos un jandalēšanos Hercoga Jēkaba laukumā no plkst. 10. Piedalās amatnieki no Zemgales. Būs plaša tautas kolektīvu priekšnesumu programma, būs pilsētas sporta klubu rīkotās sacensības airēšanā, burāšānā, tenisā, kā arī iecerētas atrakcijas bērniem un ģimenēm.

Zemgaļu leģiona rīkotajā rokeru salidojumā būs atrakcijas, triāla paraugdemonstrējumi brīvdabas estrādē.

27.maijā Hercoga Jēkaba laukumā notiks Bērnu svētki, kur būs atrakcijas, rotaļas un konkursi bērniem, tikšanās ar bērnu tiesību aizsardzības speciālistiem, mazo stāstnieku konkurss un Jelgavas pilsētas skolēnu deju kolektīvu koncertprogramma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!