Š.g. 3.oktobrī no plkst. 18.30 līdz 21.30 Zelta boulinga centrā (Uzvaras bulvārī 2/4) norisināsies “Junior Achievement – Latvija” (JAL) labdarības boulinga turnīrs. Dažādu nozaru Latvijas uzņēmumi izteikuši gatavību sacensties savā starpā, lai kļūtu par JAL Labdarības boulinga turnīra 'Labāko spēlētāju' vai 'Labāko komandu'.
Līdzjutēji varēs atbalstīt boulinga komandas no: 3M, Atlass Motors, Ernst&Young, Grunte un Cers, Hanzas Maiznīca, Hotel Grand Palace, Kļaviņš, Slaidiņš & Loze, Laima, Pro Kapital Latvia, Siemens, TELE 2, Tritan Grupa, Unibanka, Vesta Balt.

Labdarības turnīra ietvaros ir saziedoti Ls 2800 , kas tiks novirzīti un izmantoti JAL vidusskolu programmu attīstībai šajā mācību gadā. Visi minētie uzņēmumi, kas piedalījušies turnīrā un ziedojuši naudu izglītības attīstībai Latvijā, saņems JAL Bronzas sponsora titulu un diplomu.

Junior Achievement ir viena no lielākajām sabiedriskām organizācijām pasaulē, kas nodrošina biznesa un ekonomisko izglītību skolu jaunatnei. Latvijā tā darbojas jau desmito gadu, šajā laika posmā kopumā apmācot vairāk nekā 150 000 jauniešu. Šogad organizācijas darbībā iesaistīti aptuveni 30 000 skolēnu no 310 skolām.

JAL programmas jau skolas vecumā nodrošina jauniešiem ne tikai teorētiskās zināšanas, bet arī turpmākai dzīvei ļoti vajadzīgās praktiskās iemaņas dažādās ar biznesu saistītās jomās. Tas tiek panākts, papildinot tradicionālo mācību procesu ar dažādām praktiskām aktivitātēm – skolēnu mācību firmu, biznesa plānošanu, reklāmas konkursu, interneta investīciju spēli utt.

Organizācijas mērķis - veicināt Latvijas sociāli ekonomisko attīstību, sagatavojot tās jaunatni un nākotnes līderus dzīvei un darbam mūsdienīgos brīvā tirgus ekonomikas apstākļos - tiek sasniegts ciešā izglītības sektora sadarbībā ar biznesa vidi: no biznesa vides organizācija smeļas ne tikai finansu līdzekļus, kas nepieciešami dažādu projektu īstenošanai, bet arī zināšanas un praktisko pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!