Bijušais žurnālists, sabiedrisko attiecību aģentūras "Consensus" direktors Oskars Kastēns iesaistīsies Latvijas Pirmajā partijā un plāno no šīs partijas saraksta kandidēt 8.Saeimas vēlēšanās.
Aģentūrai LETA skaidrojot savu izvēli, Kastēns norādīja, ka, viņaprāt, Pirmā partija ir viens no topošiem politiskiem spēkiem, kas varētu veicināt pozitīvas izmaiņas valsts politiskajā dzīvē.

Kastēns uzskata, ka Pirmā partija varētu ietekmēt virkni valstī notiekošo procesu, piemēram, veicināt sabiedrības konsolidāciju, veiksmīgi risināt valodas jautājumus un citus. Partijas nostāju par valsī būtiskiem procesiem plānots apspriest arī šo sestdien, 25.maijā, gaidāmajā partijas kongresā.

Par savu iesaistīšanos Pirmajā partijā paziņojis arī mūziķis un diriģents Aleksandrs Brandavs, kurš vairākkārt kandidējis Rīgas domes vēlēšanās - 1997.gadā no Krievu partijas saraksta, bet pērn - no Jaunās kristīgās partijas saraksta.

Jau ziņots, ka Latvijas Pirmā partija plāno balstīties uz kristīgām vērtībām un būt centriska partija, kura iestāsies par kapitālismu, brīvo tirgu un atbalstu uzņēmējiem, bet vienlaikus gādāšot par palīdzību pensionāriem, mazturīgajiem un bāreņiem.

Bez Jēkabsona partijas dibināšanas iniciatīvas grupā ir arī luterāņu mācītājs Jānis Šmits un baptistu mācītājs Ainārs Baštiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!