Foto: F64
Ķekavas novada domes vēlēšanās visvairāk pašreizējo apvienojamo pašvaldību deputātu iekļauts "Jaunās vienotības" (JV) sarakstā, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotā informācija.

JV sarakstā ar pirmo numuru iekļauta pašreizējā Ķekavas domes priekšsēdētāja Viktorija Baire, bet ar otro numuru Baldones novada domes priekšsēdētājs Raimonds Audzers.

Sarakstā iekļauti vēl pieci Ķekavas domes deputāti - Andris Ceļmalnieks, Indra Priede, Juris Jerums, Dzintra Medne un Arnolds Keisters.

JV vēlēšanu sarakstā apvienojusi deputātus, kuri pašvaldības domē bija ievēlēti arī no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), Latvijas reģionu alianses un partijas "Izaugsme".

"Latvijas attīstībai" un partijas "Izaugsme" kopīgajā sarakstā iekļauti pieci Ķekavas un Baldones domes pašreizējie deputāti, bet Latvijas reģionu apvienībā - četri.

Atsevišķi deputāti startē vēlēšanās arī citu partiju sarakstos, piemēram, bijušais "Rīgas satiksmes" valdes loceklis un Baldones novada domes priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs iekļauts "Saskaņas" vēlēšanu sarakstā.

Kopumā pašvaldības vēlēšanās Ķekavas novadā uz 15 deputātu vietām pretendē 197 kandidāti no desmit vēlēšanu sarakstiem.

Savus sarakstus iesniegušas JKP, Latvijas Zaļā partija, "Latvijas attīstībai"/"Izaugsme", "Latvijas reģionu apvienība", "Vienoti Latvijai", JV, Latvijas Zemnieku savienība, "Saskaņa", Nacionālā apvienība/Vidzemes partija un "Progresīvie".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!