::recepte::
Visas mīklai paredzētās sastāvdaļas saputo ar mikseri. Mīklu noliek malā, lai tā pastāv.
Pa to laiku notīra rabarberus un tos sagriež mazos kubiciņos. Rabarberiem pievieno cukuru pēc garšas, biezpienu, vanilīna cukuru un kanēli. Atsevišķā bļodiņā sakuļ olas ar krējumu.
Uz iepriekš ietaukotas vai ar cepamapīru noklātas plāts lej virsū mīklas masu. Sākotnēji tā var šķist ļoti šķidra, bet cepšanas laikā tā pacelsies. Virs mīklas saber rabarberus, bet tai virsū uzlej sakulto olu-krējuma masu.
Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 170 grādu temperatūrā 30 līdz 40 minūtes līdz plātsmaize ir zeltaini brūna.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Visas mīklai paredzētās sastāvdaļas saputo ar mikseri. Mīklu noliek malā, lai tā pastāv.
Pa to laiku notīra rabarberus un tos sagriež mazos kubiciņos. Rabarberiem pievieno cukuru pēc garšas, biezpienu, vanilīna cukuru un kanēli. Atsevišķā bļodiņā sakuļ olas ar krējumu.
Uz iepriekš ietaukotas vai ar cepamapīru noklātas plāts lej virsū mīklas masu. Sākotnēji tā var šķist ļoti šķidra, bet cepšanas laikā tā pacelsies. Virs mīklas saber rabarberus, bet tai virsū uzlej sakulto olu-krējuma masu.
Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 170 grādu temperatūrā 30 līdz 40 minūtes līdz plātsmaize ir zeltaini brūna.
Lai labi garšo!