Starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" organizētāji jau rezervējuši nākamā gada vasarā konkursa norises datumus Dzintaru koncertzālē, informēja SIA "Dzintaru koncertzāle" projektu vadītāja Ieva Zemīte.

Konkursa rīkotāji Dzintaru koncertzāli nākamvasar rezervējuši jau uz astoņām dienām, lai arī konkurss līdz šim noticis sešas dienas.

"Konkurss "Jaunais vilnis" Dzintaru koncertzālē notiks no 28.jūlija līdz 2.augustam, taču konkursa rīkotāji Dzintaru koncertzāli ir rezervējuši vēl divām dienām, bet pagaidām vēl nav zināms, kas notiks septītajā un astotajā dienā," sacīja Zemīte.

SIA "Dzintaru koncertzāles" projektu vadītāja informēja, ka jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" norise Dzintaru koncertzālē stimulē gan citu producentu interesi par Dzintaru koncertzāli, gan ārvalstu viesu interesi par Jūrmalu un koncertzāli.

Pēc Zemītes rīcībā esošās informācijas, pērn "Jaunā viļņa" norises laikā Jūrmalā ir bijis 3,5 miljonu latu apgrozījums nedēļā, jo tajā laikā Jūrmalā ierodas ļoti daudz viesu un, pat neapmeklējot pasākumus Dzintaru koncertzālē, izmanto pilsētas piedāvātās atpūtas iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!