Foto: LETA



Saistībā ar Pasaules koru olimpiādes dalībnieku gājienu otrdien, 15. jūlijā, no plkst. 16.30 līdz pasākuma beigām tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Zigfrīda Annas Meirovica bulvāra posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Krišjāņa Barona ielai. Sabiedriskais transports minētajā ielas posmā pārtrauks kursēt no plkst. 17.

Šajā laikā tiks veiktas izmaiņas arī 5., 6., 7. un 9. tramvaja maršrutā - 5. maršruta tramvaji no Iļģuciema kursēs līdz Centrāltirgum un atpakaļ. Posmā no pilsētas centra līdz  Mīlgrāvim maršruts būs slēgts, 6. maršruta tramvaji no Juglas kursēs līdz Stacijas laukumam un atpakaļ. Posmā no pilsētas centra līdz Ausekļa ielai maršruts būs slēgts, bet 7. maršruta tramvaji no Tirdzniecības centra „Dole" kursēs līdz Centrāltirgum un atpakaļ. Posmā no pilsētas centra līdz  Ausekļa ielai maršruts būs slēgts.

9. tramvaja maršruts būs pilnībā slēgts.

Minētajā laika posmā pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos tramvaja maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos autobusu, trolejbusu, tramvaju maršrutos, braucienu nereģistrējot.

No plkst. 8. līdz 18 būs aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt, izņemot transportlīdzekļus ar pasākuma organizētāja izsniegtām atļaujām, Smilšu ielas posmā no Doma Laukuma līdz Vaļņu ielai, kā arī Vaļņu ielas posmā no Smilšu ielas līdz Kaļķu ielai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!