Bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Aleksejs Loskutovs daudzkārt pierādījis savu uzņēmību un drosmi, cīnoties pret korupciju valsts pārvaldē, tādēļ “Pilsoniskā savienības” Rīgas mēra amata kandidāts Ģirts Valdis Kristovskis uzskata, ka neatkarīgi no vēlēšanu rezultātiem Loskutovam ir jāstrādā Rīgas domē.

„Neatkarīgi no Loskutova pārstāvētās partijas rezultātiem Rīgas domes vēlēšanās, es personīgi rūpēšos, lai Loskutovs strādātu Rīgas domē un tieši tajā jomā, kur viņš ir visspēcīgākais – korupcijas novēršanā. Es ticu, ka Loskutovs būs ideāls partneris, palīdzot ieviest armijas disciplīnu Rīgas birokrātiem un negodīgiem politiķiem liekot ievērot likumu,” sacīja Kristovskis.

Kā norāda Kristovskis, “jau labu laiku Rīgas domi ir pārklājusi korupcijas ēna, un tieši korupcija daudzējādā ziņā liedz attīstīt pilsētu. Daudzi vietējie un ārvalstu investori baidās ienākt Rīgā un atvērt savu uzņēmumus, jo ikvienas darbības saskaņošanai jādalās ar rātskungiem, kuri subjektīvā veidā var veicināt vai bremzēt projektu attīstību.”

Jau vēstīts, ka Loskutovs ir citas partijas - “Sabiedrības citai politikai” mēra amata kandidāts.

„Sabiedrība citai politikai” (SCP) saka paldies Kristovskim par atbalstu SCP Rīgas mēra kandidātam, bijušajam Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītājam Aleksejam Loskutovam. SCP joprojām uzskata, ka viens no būtiskākajiem Rīgas pašvaldības uzdevumiem ir korupcijas un birokrātijas izskaušana. SCP ir gandarīta, ka to apzinās arī citas partijas, kas pievienojas atbalstīt SCP Rīgas mēra kandidātu, korupcijas apkarotāju Loskutovu.

„Gadījumā, ja Ģirta Valda Kristovska partija netiks ievēlēta Rīgas domē, es rekomendēšu Kristovska kungu Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieka amatam. Ir neapšaubāmi, ka Rīgas domes prioritāte ir ne tikai korupcijas apkarošana, bet arī rīdzinieku drošība, jo, pieaugot noziedzībai pilsētā, ir nepieciešama Kristovska kungam piemītošā enerģija un vēlme ieviest dzelžainu disciplīnu,” norāda Aleksejs Loskutovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!