Sestdien pie Liepājas avarējušā kuģa īpašnieks Jurijs Skaļenko pirmdien pēcpusdienā nogādāts Liepājas slimnīcā sirdslēkmes dēļ, BNS uzzināja slimnīcas uzņemšanas nodaļā.
Ārstiem esot aizdomas par infarktu, taču precīzi šo informāciju apstiprināt nevar, zināms vienīgi, ka īpašniekam bijusi stenokardijas lēkme.

Skaļenko ievietots Liepājas slimnīcas kardioloģijas nodaļā.

Pirmdien rīta pusē Skaļenko vēl bija sastopams ostā. Ostas uzraugs Aivars Puķītis BNS pastāstīja, ka kuģa īpašnieks, noskaidrojot lietas apstākļus ostā, nav izturējis spriedzi.

BNS jau ziņoja, ka kuģis "Sniegs" ostas molā ietriecās sestdienas rītā, kad stiprā vētrā mēģināja atgriezties ostā. Meklēšanas darbos sestdien izdevās atrast tikai glābšanas plostu un riņķus, kas bija noskaloti no cietušā kuģa.

Sestdien ūdenslīdēji pārmeklēja arī vētrā cietušā kuģa vraku, bet neatrada nevienu no kuģa apkalpes vai viņu mirstīgās atliekas. Pastāv versija, ka brīdī, kad kuģis triecies pret molu, sešu cilvēku apkalpe atradusies stūres mājā. BNS jau ziņoja, ka stūres māja kuģim ir norauta - tāpat kā virsbūve.

Pirmdien Jūras spēku kuģis turpināja apsekot Liepājas ostas molus. Turpmākajās dienās apkalpes meklējumus varētu turpināt Jūras spēku ūdenslīdēji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!