Foto: AFI
Bijušais iekšlietu ministrs un kādreizējais partijas "Jaunie demokrāti" dibinātājs Māris Gulbis nolēmis pievērsties ar lidostas "Rīga" attīstību saistītiem projektiem, otrdien vēsta laikraksts Diena.

22.decembrī Uzņēmumu reģistrā reģistrēta SIA "Park&Fly Easy". Šī uzņēmuma valdes priekšsēdētājs valdes priekšsēdētājs ir Gulbis, bet līdzīpašnieki - viņapatēvs, kādreizējais Rīgas Ziemeļu rajona izpilddirektors RomeldsPodskočijs un Gulbim piederošais uzņēmums "Turaidas nami".

Par jaunā uzņēmuma darbības plāniem Gulbis nav vēlējies izteikties, tomēr atzinis, ka tā darbība būs saistīta ar lidostas attīstību. Uzņēmumam neesot sadarbības plānu ar aviokompāniju "airBaltic", kas aktīvi izvēršas saistītajos biznesos.

Ar reģistrētu preču zīmi zīmi "Park & Fly" jau gadu divu kilometru attālumā no lidostas darbojas SIA "Parking Service" autostāvvieta.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Vadims Petrjakovs laikrakstam atzina, ka vēl kāda autostāvvieta lidostas tuvumā nebūtu rentabla, jo jau pašreizējās ir pustukšas. Par jaunā uzņēmuma nosaukumu, kas līdzīgs "Park & Fly" preču zīmei, Petrjakovs konsultēšoties ar juristiem, neizslēdzot iespēju vērsties tiesā, savukārt Gulbis norādīja, ka uzņēmums reģistrēts bez problēmām un nosaukuma likumību apšaubīt nav pamata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!