"Lattelekom" Rīgas 800 gadu jubilejas pasākumiem, reklāmai un tehniskajam aprīkojumam veltīs aptuveni 100 000 latu, tajā skaitā videokameru ierīkošanai Internetā tiešraidei.
Otrdien "Lattelekom" un aģentūra "Rīga 800" parakstīja sadarbības līgumu, kura ietvaros paredzēta dažādu pasākumu veidošana.

Rīgas jubilejas galveno pasākumu raidīšanu tiešraidei "Internet" "Lattelekom" izvietos sešas septiņas videokameras, kuras sniegs iespēju visiem interesentiem pasaulē aplūkot kulminācijas pasākumus.

Iespējams, tiešraidē varēs aplūkot notikumus Doma laukumā, 11.Novembra krastmalā, kā arī salūtu.

Aģentūras "Rīga 800" ģenerāldirektores vietniece Diāna Čivle BNS skaidroja, ka uz šo pakalpojumu aģentūrai nebija jāsludina konkurss, jo "Lattelekom" sedz visas izmaksas. Konkurss būtu jāsludina, ja būtu jātērē budžeta līdzekļi.

"Lattelekom" sadarbībā ar aģentūru jūnijā klajā laidīs divas telekartes. Viena no tām ar nosaukumu "Neparastie rīdzinieki" būs domāta bērniem - tā reklamēs studijas "Dauka" animācijas filmu "Neparastie rīdzinieki", bet kartes otru pusi bērni varēs paši izkrāsot.

Klajā tiks laisti 100 tūkstoši šādu karšu, no tām nekādu summu Rīgas astoņsimtgadei neatvēlēs.

Otra karte, pēc "Lattelekom" pārstāvju domām, būs ekskluzīva un vienīgā pasaulē. Tā būs trīsdimensiju un tās nomināls būs 5,5 latu, no kuriem 50 santīmus "Lattelekom" apmaksās un minēto summu tādējādi veltīs rīdziniekiem.

Šādas kartes izlaidīs 80 000.

Uzziņu dienests 118 būs Rīgas astoņsimtgadei veltīto pasākumu informācijas izplatītājs, bet taksofonu kabīnēs tiks izvietoti plakāti ar informāciju par pasākumiem.

Pateicoties sadarbībai, klajā nākušas jau divas grāmatas - "Skats uz Rīgu" un fotoalbums par Rīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!