Foto: F64

Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem sestdienas rītā vietām apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās, portāls “Delfi” uzzināja uzņēmumā Latvijas Valsts ceļi.

Rīgas apkārtnē, kā arī Bauskas un Valmieras virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visa ceļa posma garumā. Autoceļš apledo, vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Priedaine - Strazde. Vietām brauktuves apledojušas, tās kaisa.

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga - Annenieki. Autoceļš apledo, brauktuves kaisa.

Jelgavas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga - Jelgava. Autoceļš apledo, brauktuves kaisa.

Daugavpils virzienā apgrūtināta braukšana ir posmā Rīga - Pļaviņas, posmā Nīcgale - Daugavpils, posmā Varakļāni - Terehova, posmā Grebņeva - Medumi, un uz Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem. Autoceļi apledo, vietām sniegoti. Brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināta braukšana ir posmā Rīga - Raunas pagrieziens un posmā Vireši - Veclaicene. Autoceļš apledo, vietām sniegots. Brauktuves tīra un kaisa.

Ainažu virzienā apgrūtināta braukšana posmā Berģi - Tūjas krustojums. Autoceļš apledo, vietām sniegots. Brauktuves tīra un kaisa.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Jelgavas, Dobeles, Kuldīgas, Liepājas un Jēkabpils apkārtnes. Autoceļi sniegoti, vietām apledo, brauktuves tīra un kaisa. 

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek ceļu attīrīšana no sniega un bīstamo ceļa posmu (krustojumu, pagriezienu, kāpumu) pretslīdes apstrāde.

Braucot ziemas apstākļos, Latvijas Valsts ceļi aicina autovadītājus izvēlēties ceļa stāvoklim un savām autovadīšanas prasmēm atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!