Laikraksts "Lauku Avīze" (LA) no decembra pirmās nedēļas iznāks piecas reizes nedēļā, tādējādi pakāpeniski kļūstot par dienas laikrakstu.
LA galvenā redaktore Linda Rasa pastāstīja, ka no decembra LA iznāks otrdienās, trešdienās, ceturtdienās, piektdienās un sestdienās, līdz ar to jau esošajām avīzēm pievienojas laikraksts trešdienās. Kā jau ierasts, piektdienās iznāks "Mājas Viesis".

Doma pārtapt par dienas laikrakstu radusies tādēļ, ka līdz šim nebijis īsti skaidrs, kas LA, iznākot otrdienās, ceturtdienās un sestdienās, īsti ir par laikrakstu. Tālākā nākotnē LA varētu iznākt sešas reizes nedēļā.

Līdz ar biežāku iznākšanu, laikrakstā paredzēts publicēt vairāk ziņu - gan pašmāju, gan ārvalstu. Pēc Rasas teiktā, būs arī jauni LA ielikumi, piemēram, "Personas", kas būs otrdienās, "Mājas Ārsts" un "Esi Veiksmīga!"- sestdienās, "Ziņnesis" - trešdienās.

Ar numuru skaita pieaugumu, nākamgad LA mēneša abonēšanas cenas paaugstināsies no 2,68 latiem līdz 3,18 latiem. Rasa arī uzsvēra, ka tas saistīts ne tikai ar biežāku iznākšanu, bet arī pievienotās vērtības nodokļa (PVN) 9% apmērā piemērošanu preses izdevumiem nākamgad.

Laikrakstu abonēšanas rezultāti rāda, ka LA jau ilgu laiku ir abonētākais Latvijas preses izdevums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!