No 11. līdz 12.maijam Latvijas pirmajā pastāvīgajā disku golfa laukumā - Laumu dabas parkā norisināsies otrais Latvijas čempionāta posms disku golfā.

Čempionāta otrais posms un "Baltic Sea Tour" turnīrs
Latvijas disku golfa čempionāta otrais posms Laumu dabas parkā tiks aizvadīts paralēli ar ikgadējām starptautiskajām disku golfa sacensībām "Baltic Sea Tour 2013". Šis turnīrs aizsākās 2009.gadā, un to organizē disku golfa entuziasti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai veicinātu disku golfa attīstību Baltijas valstīs.

Šogad "Baltic Sea Tour" turnīrs norisinās 7. posmu garumā, no kuriem otrais posms tiks aizvadīts tieši "Laumās". Piedaloties šajās starptautiskajās sacensībās, Latvijas spēlētāji cīnās arī par Latvijas disku golfa čempionāta punktiem.

Šajās sacensībās piedalīsies spēlētāji ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Somijas. Ikvienam disku golfa entuziastam šī būs lieliska iespēja iepazīties ar šī sporta veida lietpratējiem arī no ārvalstīm, mācīties no viņiem un nekautrēties arī palūgt kādu pamācību un padomu. Ārvalstus pēlētāji Latvijas čempionāta punktus nesaņem.

Aprīļa vidū Laumu dabas parkā 30 spēlētāju pulkā tika godam aizvadīts pirmais Latvijas čempionāta posms disku golfā. Septiņu dāmu konkurencē uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa desmitgadīgā talseniece Anna Riekstiņa, savukārt 23 kungu konkurencē spēcīgākais izrādījās Ilvars Krišmanis no Valdemārpils. Par īpašu izturību jāgodina arī sacensību jaunākās dalībnieces, septiņgadīgās talsinieces Sabīnes Šulces (7 gadi) sniegums, kura drosmīgi pievarēja visus trīs sacensību apļus un izdarīja kopumā 547 metienus!


Pirmā posma rezultāti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!