Foto: Shutterstock
No 15. septembra līdz 12. novembrim ikvienam interesentam visā Latvijā būs pieejamas juridiskās konsultācijas par dažādām tēmām, portālu "Delfi" informēja Juridiskās palīdzības administrācijas direktore Irina Ļitvinova.

Konsultāciju tēmas ir ģimenes tiesības, aizsardzība no vardarbības, saistību izpilde, zaudējumu piedziņa, maksātnespējas process un citas. Lai konsultācijas būtu produktīvas, klienti aicināti iepriekš sagatavoties sarunai, iespējami precīzi aprakstot situāciju un noformulējot jautājumus, informē organizatori.

"Izmantojot sākotnējo juridisko konsultāciju, var operatīvi saņemt profesionālu padomu savu tiesību un interešu aizsardzībai un preventīvi novērst potenciālu konfliktu. Aicinām izmantot valsts apmaksāto attālināto konsultāciju vairākās civiltiesību jomās, sazinoties ar juridiskās palīdzības sniedzēju telefoniski," sacīja Ļitvinova.

Ievērojot joprojām pastāvošos epidemioloģiskos ierobežojumus, attālinātās konsultācijas Juridiskās palīdzības administrācija organizē, piesaistot juridiskās palīdzības sniedzējus, tādējādi ikvienam, neatkarīgi no ienākumu līmeņa, nodrošinot juridisku atbalstu strīdu risināšanā un seku mazināšanā.

Konsultācijas būs pieejamas, zvanot darba dienās no pulksten 12 līdz 16 pa tālruņiem 67514224 vai 67514237, informēja Juridiskās palīdzības administrācijas direktore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!