Foto: DELFI

Saistībā ar Salu tilta kompleksa 2. kārtas būvdarbu atsākšanu no 14. aprīļa līdz 17. jūlijam tiks būtiski ierobežota transportlīdzekļu satiksme Maskavas ielā, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Maskavas ielā – nobrauktuve no Lāčplēša ielas uz Maskavas ielu virzienā no pilsētas centra, kā arī pie Lāčplēša ielas un Maskavas ielas krustojuma.

Satiksmi ierobežos Lāčplēša ielā uz satiksmes pārvada pār Mazo Krasta ielu, kā arī slēgs gājēju tuneli Maskavas ielā zem Lāčplēša ielas.

Minētajā laika posmā tiks ierobežota satiksme arī Maskavas ielā pretī ēkai Maskavas ielā 51 un 53, kā arī ierobežos satiksmi un slēgta gājēju kustību Mazajā Krasta ielā pie uzbrauktuves uz Maskavas ielu.

Departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus un gājējus ar sapratni izturēties pret paredzētajiem būvdarbiem un rūpīgi sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Salu tilta kompleksa 2. kārtas būvdarbu ietvaros ir paredzēta satiksmes pārvada pār Mazo Krasta ielu pārbūve Lāčplēša ielā, gājēju tuneļa Maskavas ielā pārbūve, kā arī uzbrauktuves/nobrauktuves izbūve Daugavas krasta promenādes savienošanai ar Salu tilta pār Daugavu ietvēm.

Būvdarbus veiks SIA "A.C.B.". Līgumsumma ir 5 023 181,91 eiro ar PVN.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!