Valsts policijas priekšnieks Aldis Lieljuksis neuzskata, ka ir atjaunojusies "attiecību kārtošana" ar pasūtījumu slepkavību palīdzību kā deviņdesmito gadu vidū.
Lieljuksis piektdien norādīja, ka pasūtījuma slepkavības bija notikušās arī iepriekšējos gados.

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš piektdien žurnālistiem atzina, ka ir pamats domāt, ka šonedēļ Garkalnē notikušas divu uzņēmēju slepkavības ir pasūtījuma slepkavības. Policija uzskata, ka abas lietas nav savstarpēji saistītas un tas, ka abi noziegumi pastrādāti Garkalnes pagastā ir tikai sakritība.

"Ir cilvēki, kuri izlēmuši lietas kārtot slepkavojot," piektdien sacīja Segliņš.

Pēc ceturtdien notikušās slepkavības Segliņš aicinājis uz tikšanos Valsts policijas vadību un licis policijai strādāt ar pastiprinātu jaudu. Policija arī ministru informējusi par abu lietu apstākļiem, taču tos viņš žurnālistiem neatklāja.

Jau ziņots, ka Naktī uz piektdienu Rīgas rajona Garkalnē, kādas privātmājas pagalmā, nogalināts Jelgavas un Cēsu gaļas kombinātu vadītājs Aigars Lūsis. Šī ir jau otrā skaļā uzņēmēja slepkavība šā gada sākumā. Kā ziņots, naktī uz 7.janvāri Garkalnē tika nošauta daudzfunkcionālās halles "Arēna Rīga" līdzīpašnieka Igora Ivanova dzīvesbiedres Ella.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!