Kompānijas "Linstow Varner" tirdzniecības uzņēmumos turpmāk būs noteikti laiki gadā, kad tiks rīkotas sezonas preču izpārdošanas.
Turpmāk universālveikalā "Centrs", tirdzniecības centrā "Mols", kā arī komerccentrā "Dzelceļa stacija" katru gadu divas reizes - no janvāra vidus līdz februāra vidum, kā arī no jūlija vidus līdz augusta vidum - tiks rīkotas lielās sezonas preču izpārdošanas.

Šāds lēmums tika pieņemts pamatojoties uz pieredzi gan Latvijā, gan arī pasaulē, lai pircēji varētu plānot savus izdevumus, bet veikali regulāri sezonas izskaņā rīkot izpārdošanas.

"Linstow Varner" veikalu vadītāju atzīst, ka izpārdošanu ideja kā tāda Latvijā ir "sabojāta" un tādēļ pircēji ir zaudējuši ticību izpārdošanām, jo daudzas firmas un veikali visu gadu sola pat līdz 70% lielas atlaides, kaut arī tas nav iespējams.

Tādēļ tagad ir uzsākts intensīvs darbs ar nomniekiem arī "Linstow Varner" veikalos, lai visos veikalos panāktu patiesu izpārdošanu organizēšanu un pircēji saņemtu solītās atlaides.

Universālveikala "Centrs" direktors Mārtiņš Martinsons uzsver, ka nevar ietekmēt veikalu vēlmi rīkot akcijas, lai izpārdotu konkrētu kolekciju, vai arī rīkot cenu atlaides konkrētas akcijas ietvaros - piemēram, Ziemassvētku akcijā. Taču kopumā visā tirdzniecības centrā izpārdošanas būs divreiz gadā, lai pircējs zinātu, ka sāksies lielās sezonas preču izpārdošanas.

Parasti izpārdošanu laikā tirdzniecības centru apmeklētāju skaits būtiski palielinās un arī laiks, ko pircējs pavada centrā ir ilgāks. Tādēļ šogad izpārdošanu laikā "Centra" veikali visos stāvos strādās līdz pat 22 vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!